Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cvp: Rahmetli Operatör Doktor Münir Derman'ın Kur'an-ı Kerim tefsiri
Gönderen : Sabri Tandoğan
Tarih : 9/21/2005 11:11:32 PM


Sayın Özgür Kamalı,

1.Rahmetli Operatör Doktor Münir Derman'ın Kur'an-ı Kerim tefsiri basılmadı. Şu anda kimdedir, nerededir bilemiyorum. Duamız ve dileğimiz bir an önce bu eserin gün ışığına çıkması. İnşallah Allah bize de ölmeden önce bu güzel eseri okumayı nasip eder.

2.Bu çok ince, çok derin ve özel olarak konuşulması gereken bir konu. İnşallah Allah nasip edip de bir araya geldiğimiz zaman bu hususu aramızda görüşsek daha iyi olacak.

3.Rahmetli Ahmet Kayhan Hazretlerini uzun yıllar önce tanımak şerefine nail oldum. Tanıdığım, görüştüğüm mana yolunda yürüyen insanların en güzellerinden biriydi. Onu görüp de, elini öpüp de, sohbetinde bulunup da sevmemek, hayran olmamak mümkün değildi. Kelimelerle anlatılamayacak kadar zarif, ince, hassas, olağan üstü bir insandı. Aydın ruhlu, ileri fikirli, geniş görüşlü, dünya güzeli bir insandı. Onu çok, pek çok sevdim. O mübarek sultan gerek bana, gerek sohbetinde bulunanlara çok şey verdi. Allah cümlemize son nefesimize kadar onun yolunda yürümeyi nasip etsin.

4.İnşallah Ankara'ya geldiğiniz bir zamanda 438 66 45 numaradan beni arayın, kısmet olursa görüşelim. Ben de sizler gibi değerli insanlarla tanışıp görüşmekten çok mutlu olan bir kimseyim. Hayır dualarınızı bekliyorum. Selam, sevgi ve saygıların sonsuza kadar olanı ile...

Sabri Tandoğan


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Rahmetli Operatör Doktor Münir Derman'ın Kur'an-ı Kerim tefsiri Yazan Özgür Kamalı
Cvp: Rahmetli Operatör Doktor Münir Derman'ın Kur'an-ı Kerim tefsiri Yazan Sabri Tandoğan
     Kutub ve Gavs dedikleri aynı zat mıdır? Yazan Özgür Kamalı; 9/21/2005 11:13:31 PM
          Cvp: Kutub ve Gavs dedikleri aynı zat mıdır? Yazan Sabri Tandoğan; 9/21/2005 11:14:06 PM

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]