Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cvp: Allah'ın izniyle Sabri Babamız ruhaniyeti ile burada bizlerle beraberdir.
Gönderen : Site
Tarih : 6/27/2016 11:43:43 AM


.


Sayın Saliha Hanım,


27.6.2016 tarihli mailinizi aldık.


Efendim, Sabri Baba’mızı Hakk’ka uğurladıktan sonra onun aziz hatırası ve emaneti olan bu siteyi mümkün olduğu kadar ayakta tutmaya gayret ediyoruz. Sabri Baba’mıza sorulan sorulara verdiği cevapları olabildiği kadar sitemizden bularak dostlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler de sitemizin “Arama” bölümünden sorularınıza aradığınız cevapları bulabilirsiniz. Sabri Baba’mızın bu sitede hayata dair her konuya temas ettiğine ve manevi görevlerini tamamladıktan sonra Hakka vasıl olduğuna inanıyoruz.


Sizler de hayata dair görüşlerinizi paylaşarak sitemize katkıda bulunabilirsiniz, Sabri Baba’mızdan sizi çok etkileyen güzel sözleri sitemizin Gönül Dostları ile paylaşabilirsiniz. Bizler Sabri Baba’mızın eski günlerdeki gibi hatta çok daha fazlası ile bizlerle beraber olduğuna, ona gönülden bağlı isek Allah’ın izni ve yardımı ile bir şekilde bizi cevapsız bırakmayacağına bütün kalbimizle inanıyoruz.


Selam, saygı ve sevgilerimizle.


Site


 


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Allah'ın izniyle Sabri Babamız ruhaniyeti ile burada bizlerle beraberdir. Yazan Saliha
Cvp: Allah'ın izniyle Sabri Babamız ruhaniyeti ile burada bizlerle beraberdir. Yazan Site

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]