Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cvp: Hayret edecek ne var?
Gönderen : Sabri Tandoğan
Tarih : 5/7/2015 2:09:34 PM


Sayın Hatice Yılmaz,
27.04.2015 Tarihli mailinizi aldım.
Kıymetli yavrum, 5 yaşında bir çocuktum. Bir gün, rahmetli annem bana dedi ki:
“Yavrum, erkeklerin en kötüsü, en alçağı, en şerefsizi, evlenme niyeti olmadığı halde, bir genç kıza yaklaşandır. Sırf ondan istifade etmek için, sevecenlik gösterir. Kız, dürüst ve temiz olursa, istediğini elde edemediği için, tekmeyi vurur, çeker gider…”
Değerli yavrum, Karabağ olayından sonra, bu Azerileri hiç mi hiç sevmiyorum. Üç buçuk Ermeni komiteci en verimli topraklar olan, Karabağ’ı söküp aldılar. Aradan yıllar geçti, hâlâ o topraklar Ermenilerin egemenliği altında. Eğer bu Azerilerde zerre kadar vatan sevgisi olsaydı, kadın-erkek, genç-ihtiyar, Azeriler bir araya gelir, o üç buçuk Ermeninin işgalinden vatanlarını kurtarırlardı. Ben vatan, bayrak sevgisi olmayan insanların namusları, şerefleri, haysiyetleri olacağına da inanmıyorum.
Sen, tertemiz, pırıl pırıl, melek gibi bir kızsın. O it herif senden istifade edemiyeceğini anlayınca, defoldu gitti. Sert ifade diyorsun, ah yavrum, asında kullandığım ifadeler o kadar yumuşak ki… bunu zamanla anlayacaksın. Seni öz evlâdım gibi seviyorum.
Selâm, sevgi ve saygı ile…


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Hayret edecek ne var? Yazan Hatice Yılmaz
Cvp: Hayret edecek ne var? Yazan Sabri Tandoğan

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]