Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Cvp: Şeytanın oyuncağı olmayalım
Gönderen : Sabri Tandoğan
Tarih : 4/22/2014 3:47:08 PM


 


Sayın Emir Bey,


21.4.2014 tarihli mailinizi aldım.


 


Kıymetli yavrum, kusura bakma, şeytan senin içine girmiş. Her an şeytanla işbirliği halindesin. Bu sağa, sola saldırman, derslerinden nefret etmen, okuduğun fakülteden iğrenmen hep şeytanın tesiri ile. Derhal önlem almazsan sen kendin şeytan olacaksın. Şu an senin durumunda olmak isteyen, okuduğun fakültede okumak isteyen milyonlarca insan var. Onlardan biri de benim. İngiliz Edebiyatı dünyanın en büyük, en muhteşem edebiyatı. Beş asırdır bütün dünya bir Shakespeare yetiştiremedi. Sadece Shakespeare’i okumak bile bir insana nice güzellikler kazandırır.


Dünyanın on büyük romancısından biri olan Gorki, bir fırında çırakmış. Kitaplarını odun alevlerinin ışığında yazmış ve hep haline şükretmiş. Aman yavrum, tövbe et, secde et, Allah’ına yalvar, bu şeytanın etkisinden kurtulmaya çalış. Ben sana her bakımdan yardım etmeye hazırım. Ne olur çevrenle didişme. Hep Allah’la, Peygamberle, meleklerle beraber ol. Sen aslında, özünde iyi bir insansın. Buna inanıyorum. Ama ne olur başından şu şeytanı defet. Pırıl pırıl yüreğin ortaya çıksın.


Selam, sevgi ve saygı ile.


 


Sabri Tandoğan


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Şeytanın oyuncağı olmayalım Yazan Emir
Cvp: Şeytanın oyuncağı olmayalım Yazan Sabri Tandoğan

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]