Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Biz her şeye rağmen insanlara koşulsuz, beklentisiz olarak yaklaşalım.
Gönderen : Sabri Babadan Mektup
Tarih : 12/6/2017 9:44:20 AM


.









SABRİ BABADAN MEKTUP VAR


BİZ HER ŞEYE RAĞMEN İNSANLARA BEKLENTİSİZ OLARAK YAKLAŞALIM


Kıymetli yavrum,





Küçük yaştan beri karşılaştığımız haksızlıklar, maruz kaldığımız zulümler, kara çalmalar, iftiralar, yanlış anlaşılmalar, en temiz, en asil, en yüce duygularımızın ayaklar altında gaddarca, zalimce, hoyratça çiğnenmesi bizleri, hepimizi öyle yıldırmış ki, artık bu insanlardan daha fazla bir şey beklemeye hakkımız yok. Hani, Kenan Doğulu’nun bir zamanlar pek meşhur olan “Hakkın yok” şarkısında olduğu gibi.





Bütün mesele çok açık ortada, bizler her şeye rağmen tertemiz, pırıl pırıl bir denizde yüzebiliriz. Yüzme bilmesek bile kendimizi teslimiyetle denizin koynuna bıraktığımız zaman o güzel deniz bizi taşır. Ve biz en güzel bir yatakta yatıyormuş gibi ellerimizi başımızın altında biraraya getirip, gökyüzünün engin maviliğinde mutluluğu yudum yudum içebiliriz.





Sadece ama sadece koşulsuz olarak insanlara yaklaşalım. Bu yaklaşım meleksi bir tebessümle başlasın. Gözlerimiz nakış, nakış sevgimizi söylesin. Beraber söylediğimiz bir sevginin senfonisi göklere yükselsin. Sonra “Seviyoruz, seviliyoruz, güzelliğimiz bu yüzden” diyebilelim.

 


Selam, saygı ve sevgi ile.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.


Rahmet ve Şefaat Gani Gani Üstlerine Olsun

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]