Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Utanç verici, yüz kızartıcı bir durum.
Gönderen : "İsimsiz Cambaz"
Tarih : 8/17/2017 1:35:10 PM


.


Sevgili büyüğüm,


ben 17 yaşında bir kızım. ben evli bir adama aşığım bu adam 33 yaşında ben bu adama onu o ne kadar sevdiğimi söyledim fakat o da bana benden sana hayır gelmez, ben evli ve çcuğu olan bir adamım dedi.. fakat ben bu adamdan vazgeçemiyorum görmeden de yapamıyorum..




ben gördüğüm zamanlar benden kaçıyor beni görmek istemiyor bense onun gözlerinin içine bakmaya çalışıyorum, bakmayınca da sırtımı dönüp gidiyorum ama bu seferde kendisi arkamdan bakıp sanki içinden bir şeyler geçiyor gibi düşünceli oluyor.. ama gerçekten ben bu adamı çok arzuluyorum ve ileride bir yaşamamız olmasını çok istiyorum bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :


Sayın “İsimsiz Cambaz”,


Kıymetli yavrum, dünyada insanların en adisi, en alçağı, en şerefsizi yuva yıkan insanlardır. Dur bakalım yavrum, daha yaşın on yedi. Otuz üç yaşında, evli, çoluk çocuk sahibi bir adama utanmadan aşık oldum diyorsun. Yemin ederim ki bu aşk değil. Sen o adamla yatmak istiyorsun. Aman yavrum, şeytan seninle beraber gidiyor. Bu kafada devam edersen sonun çok feci olur. Lütfen namazlarını muntazam kıl, Kur’an-ı Kerim oku, Hadis-i Şerif oku. Gönül Sohbetleri’ni oku. İmkan nispetinde abdestli gez. Yürürken, otururken, yemek yerken, konuşurken, okurken, yazarken mütemadiyen “Bismillahirrahmanirrahiym” de. Aman yavrum, eğer bu dediklerimi yapmazsan sonun çok feci olur. Seni hiç kimse kurtaramaz. Hayatta aşkın da bir sırası var. Sen oku, kendini yetiştir, kültürlü, asil, hanımefendi bir insan ol, o zaman evlenmeyi düşün. Sen yeni akıl baliğ olmuş, aklı başından bir karış yukarıda bir genç kızsın. Aman yavrum, lütfen yazdıklarımı tekrar tekrar oku. Bu hatalı yoldan vazgeç. O adamla görüşmeyeceğine dair en büyük yemini et. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]