Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Kiminin parası kiminin duası.
Gönderen : Çiğdem
Tarih : 10/17/2021 9:14:59 PM


.
KİMİNİN PARASI KİMİNİN DUASI
Okuyucu Mektubu
Çok Sevgili, Aziz Büyüğümüz, Saygıdeğer Dostlar,
Hepinize bütün kainata müjdeler getiren mübarek bir Kandil gününün bütün hayırları ve esenlikleri ile Merhaba...
Değerli dostlar, bir gönül dostumuz, bir arkadaşının yaşamış olduğu bir hatırasını Cumartesi Sohbetlerinde anlatmıştı, bugün ben de sizlerle paylaşmak istedim. Bir eğitimci hanım bazı öğrencileri sınavlara hazırlamak üzere onlara özel ders vermeye başlıyor. Bir okuldaki fakir ancak başarılı bir öğrenciyi de bu guruba dahil ediyor ve hiçbir ücret talep etmiyor. Öğrencinin annesi bir gün kendisini ziyarete geliyor ve memnuniyetini belirtmek için “Hocam,” diyor, “kiminin parası, kiminin duası. Allah sizden razı olsun.” Öğrenciler de bu çalışmalardan çok memnun kalıyorlar. Okuldaki başarıları artıyor. Bir ara bu hanım bir seyahate çıkıyor. Ancak hiç beklenmedik bir anda yolda çok büyük bir kaza geçiriyorlar. Tam kazanın en şiddetli bir anında iken kulağına gelen bir sesle irkiliyor: “Hocam, kiminin parası, kiminin duası…” Ve herkesin şaşkın bakışları arasında ezilen arabanın içinden salimen kurtarılıyor.
Değerli dostlar, sizlere paylaşmanın güzelliği ile dolu en hayırlı günler, en hayırlı sonuçlara ulaştıracak çalışmalar diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Çiğdem Seçkin Gürel

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]