Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bu şerefsizlik burada bitsin.
Gönderen : Yaprak
Tarih : 8/19/2018 4:49:46 AM


.


Selam hocam ben sizden yardim istiyorum öyle bi durumdayim ki istemeyerekte olsa hata yapiyorum ve bundan kurtulmak istiyorum bu yuzden bunalima giriyorum ben esimden ayrildim. 23 yasindayim ve evli biriyle beraberim bu da nasil oldu anlatim ben bu kisiyi surekli ruyalarimda beyazla göruyordum ve bu bana dedi ki ben seni cok seviyorum bende bu ruyalarimla yola cikaraktan kabul ettim bu kiside 36 yasinda vede dini bilgisi cok buyuk. beni birak diye yalvariyorum olmicani söyluyorum ama bir turlu birakmiyo tabi ki bende sevdim onu cunki cok iyi bi insan karisi sinir hastasi cok iskence yapiyo buna buda sirf cocuklari icin katlaniyo bende diyorum ki böyle olmaz ya ayrilalim yada evlenelim karisinida birakamiyo cocuklar icin, gunlerce telefonuna cvp vermiyorum hergun söyluyorum birak beni diye ama birakmiyo bende onsuz yapamiyorum cok kötuyum bana cevap yazarsaniz sevinirim ama email yollarsaniz daha iyi herzaman takip edemeyebilirim sayfadan.




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Yaprak Hanım,


Aman Yarabbi, hem 36 yaşında, evli bir adamla beraber olduğunu yazıyorsun, hem de bu adamın “dini bilgisi çok büyük” diyorsun. Bu herif sadece bir kahpe çocuğu. Evli, çocuk sahibi, ayrılmayı düşünmüyor, çocuklarını bahane ediyor. 36 yaşında, hem de 23 yaşında dul bir kadından istifade ediyor. Yuh, birader. Böyle adamların Allah belasını versin. Karısı sinir hastası filan değil. Sadece kendisi seks manyağı. Utanmaz, arlanmaz, şerefsiz, haysiyetsiz, rezil bir yaratık.


Gelelim ne yapacağına: Telefonuna “Bana bak ulan” diyeceksin, “yeter bu rezilliklerin. Avukat tuttum, seni savcıya şikayet edeceğim. Tutuklattıracağım. Allah seni kahretsin.” Sonra telefonu kapatacaksın. Bir daha görüşmemek için Allah’ın üzerine yemin edeceksin. Bu satırları insanlıktan utanarak, yüzüm kızararak yazıyorum. Bu şerefsizlik burada bitsin.



Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]