Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Dualarımız evrensel olmalı.
Gönderen : Şenay
Tarih : 8/17/2018 4:10:25 PM


.


Merhaba Canım Babacığım,


Sonsuz sevgi ve hürmetle ellerinizden öper,tüm gönül dostlarına sevgi ve saygılarımı sunarım. Babacığım geçenlerde eskiden oturduğum evin önünden geçerken ev sahiplerinin pencere camına demir yaptırdıklarını gördüm. Oysa uzaktan bakıldığında demir hiç fark edilmiyordu.Sağlıklı insan gözü yakını ayrıntılı bir şekilde görüyor fakat uzaklaştıkça ayrıntılar kayboluyor, sanki hiç yokmuş gibi. Şüphesiz bunu herkes bilir.Fakat bende ALLAH'A yaklaşan insanın farkı nasıl fark ettiğini düşündürdü.ALLAH muhafaza uzaklaştıkça sanki aramıza miyop bir gözmüşcesine bir perde iniyor. Birden ürperdim ve dua ettim RABBİME sığındım, hepimiz için. Başta Sevgili Peygamberimiz ve ALLAH dostlarının hatırı ve yüzü suyu hürmeti için RABBİM hepimizi doğruyu düşünen, doğruyu yaşayanlardan kılsın inşallah. Tövbeleri kabul edilmiş günahlardan temizlenmişlerden eylesin. Efendim, gül gibi kadife ellerinizden öpüyor, saygı sevgi ve dualarımı kocaman bir buket yaparak gönderiyorum.



RABBİM bütün zor işlerinizi kolaylaştırsın. Hoşcakalın.


--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Şenay Hanım,


Kıymetli yavrum, güzel duyguların ve duaların için çok teşekkürler. Aman dikkatli olalım, ferdi dualardan kaçınalım. Dualarımıza memleketimizi, dünyayı, ve bütün kainatı da katalım. Hepimiz bu evrenin minicik bir mensubuyuz. Yüce Peygamberimiz “Kendisi için istediğini diğer kimseler için de istemeyen bizden değildir” buyuruyor. Dualarımıza yeryüzündeki bütün insanları, hayvanları, bitkileri, eşya ve cemadatı da katalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan


Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]