Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En büyük bir felaket: Eş-cinsellik ve ters ilişki.
Gönderen : Ahmet Tomor Hocadan
Tarih : 4/20/2018 1:55:29 PM


.


AHMET TOMOR HOCA'DAN İBRETLER VE DERSLER
EN BÜYÜK BİR FELAKET: EŞCİNSELLİK VE TERS İLİŞKİ
Lut kavminin helak olma sebebi homoseksüel ilişkiye başlamış olmaları idi. İlk olarak yeryüzünde homoseksüellik (eş-cinsellik) Lut kavminde ortaya çıkmıştır. Erkekler erkeklerle cinsel ilişkiye girmeye başlamışlar. Peki kadınların suçu neydi bu kavimde. Kadınlar da onları hoş görüyor, bu çirkin işi yaparken seyrediyorlarmış. Bu kavim gökten yağan yakıcı ve değdiği yeri yakarak delip geçen taşlarla helak edilmişlerdir. Her taşta da o taşla kimin helak olacağı üstünde yazılmış olarak gökten yağmış.



Lut kavminin başşehirleri Sedom şehri idi. Onların helak olduğu yerde şimdi Lut gölü var. Avrupalılar bu göle ölüdeniz diyorlar. Neden? Çünkü içinde canlı yaşayamıyor. Çok tuzlu bir göl. Ben de bir seyahatimde bu gölün kenarından geçmiştim. Çok ürkütücü bir halde, kapkara bir görüntüsü var. Gerçekten kara, çok korkunç, ürperten korkunç bir hali var. Adı da ölü deniz. Gölün yarısı İsrail yarısı Ürdün toprakları içinde yer alıyor.


Peygamber Efendimiz Aleyhisselatü Vessselam,"Kim bu ümmeti Muhammediyeden Lut kavminin işlediği o çirkin işi yaparsa öldüğü zaman onun da ruhu Lut gölüne atılır, mahşer günü onlarla haşredilir." Buyuruyor. Günümüzde ne yazık ki bu çirkin fiili işleyenler var. Bir de Peygamber Efendimiz Aleyhisselatü Vessselam, "Bir erkek hanımına normal yoldan yaklaşmak yerine ters ilişki kurarsa o melundur, lanetlenmiştir." Buyuruyor. Böyle kimselerin ruhu da Lut kavmi ile beraber haşrolacaktır. Demek ki bir evli erkek de hanımı ile ters ilişide bulunursa bunların da ruhları oraya atılacak, mahşere kadar orada kalacaktır.


Ahmet Tomor Hoca
Allah Ondan Razı Olsun.
İLGİLİ SOHBETİN TAMAMI İÇİN: https://www.youtube.com/watch?v=dUrdi3fc-1c

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]