Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bütün dostlara sonsuz teşekkürler.
Gönderen : Siteden
Tarih : 8/17/2017 1:36:53 PM


.


BÜTÜN DOSTLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Çok Değerli Dostlar,
Aziz Büyüğümüz, hayat ustamız, Sabri Baba'mızın Hakka vuslatı nedeniyle okunmaya başlanan Hatmi Şerifler, Yasinler, Fatihalar, İhlaslar, Selavat-ı Şerifeler, Kelime-i Tevhidler ve diğer ibadetlerin tamamlandığını öğrendik.
Yapılan ve devam eden ve inşallah edecek de olan bütün bu ibadetlerin Yüce Rabbimizin katında kabul edilmesini, kıymetinin ve sevabının yine Rabbimizin sonsuz Lütufları ile çoğalıp, bereketlenmesini niyaz ediyoruz. Böylece ortaya çıkan sevabını öncelikle Kainatın Efendisi, İnsanlığın Rehberi, Önderi, İnsanlığın Yüz Akı Resulullah S.A.V Efendimiz'in pak Ruh-u Âlisine, ondan sonra diğer bütün Peygamberlerin, Onlara yardım eden Sahabalerinin ve onlara tabi olanların, gelmiş geçmiş bütün Evliyaullahın, Sabri Babamız ile Hakka göçmüş ailesinin, birkaç gün önce Hakka uğurlamış olduğumuz Fahrettin Şentürk Efendi Hz ve Sabri Baba'mıza emeği geçmiş manevi Büyüklerin, okumaya katılan bütün dostların ve bütün sayfa dostlarımızın Hakka vuslat etmiş yakınlarının, Hakka göçmüş ve bir damla hayra muhtaç kalmış bütün kardeşlerimizin ruhlarına hediye olarak takdim ediyoruz.
İnşAllah Yüce Rabbimiz katında kabul Buyurur ve onlara ulaştırır ve bu okumalarımızla onların ruhlarını şad eder, sevindirir, derecelerini yükseltir. Amin.



En kalbî selam, saygı ve sevgilerle.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]