Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Dünyanın en güzel, en muhteşem olayı: Kur'an'ı anlamaya çalışmak...
Gönderen : Emine Çebi
Tarih : 6/17/2017 9:30:27 PM


.


Sevgili Babacığım;


Ayten Anne hanımefendiye yapmış olduğunuz ziyareti göz yaşları ile okudum. Tekrar tekrar okudum. Rabbim ziyaret edecek edebe ulaşıp ziyaret etmeyi nasip eder inşallah. Bugün misafirlerimle paylaştım. Kağıda basıp okumamı rica ettiler.Hepimiz çok etkilendik. Allah sizden razı olsun.



Babacığım; Ben 2 yıl kuran dersi aldım. Şükrolsun şevkle okuyabiliyorum. Hocamdan Allah razı olsun rafta duran Kuranım sürekli elimde vazgeçilmezim oldu. Bu yıl manası çalışmak istiyorum ne tavsiye edersiniz. Hem kendimi hem çocuklarımı maneviyatta yetiştirmeye çalışıyorum.


Duanıza talibim. Hakkınızı helal edin. Allah sizden ve siteyi takip eden diğer kardeşlerimden razı olsun.




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Emine Hanım,



Kıymetli yavrum, Kur’an-ı Kerim’i anlamaya çalışmak herhalde dünyanın en güzel, en büyük, en muhteşem olayı. Bu konuda sana öncelikle Elmalılı Hamdi Yazır’ın tefsirini tavsiye ederim. Onu çok oku. Ama yavaş yavaş. Tabir caizse yudum yudum… Okuduktan sonra çok düşün. Onu bir aşk, bir heyecan haline getir. İyice hazmettikten sonra sana diğer tefsirleri de tavsiye edebilirim.


Değerli yavrum, Allah yardımcın olsun. Yüce Rabbim feyzini artırsın.


Selam, sevgi ve saygı ile.



Sabri Tandoğan
Hepsinin Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]