Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayat sevince güzel.
Gönderen : "Desem ki..."
Tarih : 4/23/2017 11:09:56 PM


.


Muhterem hocam,


Yaşadığımız veya bize yaşatılan olayların arasından bugün idrak edeceğimiz günler gibi mübarek kandil günleri sığınılacak birer liman gibi duruyorlar. Bir huzura kabul günü bir temizlenilecek arınılacak gün olarak bekliyorlar insanlığı. Ataol Behramoğlu'nun dizelerinde olduğu gibi " hayat sunulmuş bir armağandır insana". Yüce Allah ayrıca rahmet yağmurlarını yağdırmak için ekstra fırsatlar da sunuyor bizlere. Bütün müslüman alemi bugün camilerde, evlerde bu rahmete layık olabilmenin kul olmanın şükrünü yerine getireceğiz inşallah.



Yine muhterem bir büyüğün dediği gibi,


Bana şükür olarak SANA kul olmam yeter,


Bana iftihar olarak SENİN RAB olman yeter.


Sen benim tam istediğim gibi bir ALLAH'sın.


YARABBİM, ne olur SEN DE de bizi sevdiğin gibi bir kul et.



diyeceğiz inşallah.


Okyanusta düşen uçaktan sağ olarak kurtulan kızın üzerinden bizlere Yüceliğini bir kere daha gösteren Allah'ımıza acizliğimizle dua etmeliyiz. Yeryüzünde hangi güç bu mucizeyi yapabilir? Yine onu yüksek insani değerlere sahip ama sadece balıkçı diye bilinen bir başka insanın eliyle kurtulmasını sağlatan Yüce Allah'ın burada verdiği mesaj! Yüzme bilmeyen, okyanusta her türlü yiyici balığın bulunduğu ortamdan, derin ve karanlık sulardan, artık gücünün tükendiği son anda batmak üzereyken ilkel şartlarla bir başka acizle kurtartan Yüce Allah burada insanlığa ne dedi?.........


Bugün de elhamdülillah bizlere verilmiş bir armağan. Üstelik bugün koro halinde seslenebileceğiz. Acizliğimizle dua edelim bugün Yüce Allah'a hizmet yarışına girelim inşallah. Allah'ın davasını dava edinelim.


Muhterem hocam,


Sizi bu duygularla hürmetle ve kalbimden selamlıyorum. İlk karşılaştığımız gün var şu an gözümün önünde. Karşılaştığımız mekan ve de karşılaştırıldığım benim özel durumum var. İbretle yad ediyorum o günü. Size büyük saygı ve sevgi duyuyorum efendim. Siz o gün elinizde görünmez bir bayrak taşıyordunuz. O bayrak asla bırakılmayacak efendim.


Sağlığınıza, mutluluğunuza, huzurunuza duacıyım .


Sizin ve bütün dostların kandilimiz kandilerimiz olsun inşallah.


Hürmetlerimle ve hayır dualarımla efendim, ........



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “Desem ki...”,


Kıymetli yavrum, ben de bu mübarek kandil gününün sana, yakınlarına, sevdiklerine memleketimize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. İnşallah bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine bütün kainata huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve barış gelir.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Onun ve Hakka Göçen Yakınlarının Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]