Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Söylenen söz vücut bulur.
Gönderen : Sezgin
Tarih : 3/22/2017 8:52:25 AM


.


Sayın Hocam, Ben çabuk öfkelenen biriyim, öfkelelenince de kendimi kontrol edemiyorum ve ağır küfürlü konuşuyorum. Çoçuklarıma da kötü örnek oluyorum ve daha sonra bu halime üzülüyorum.


Bu bende bir alışkanlık oldu, bu halimden kurtulabilmem için ne yapmalıyım. Benim gibi olan insanlar için de aydınlatıcı olması kıymetli tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hürmet ve selamlar.




--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın Sezgin,


Kıymetli yavrum, eğer her an Hak’kın huzurunda olduğumuzu, ağzımızdan çıkan her sözün dış alemde bir yansıması olacağını, söylenen sözün vücut bulacağını bir süre düşünecek olursak söylediğiniz sizi üzen durumlar olmaz.


Hepimiz bu dünyaya imtihan için gönderildik. Hepimiz her an ayrı ayrı imtihanlar içindeyiz. Bunun en önemlisi söylenen söze hakim olabilmektir. Bazan yanlış sarfedilen bir tek kelime karşımızdaki şahsı ebediyyen kırabilir. Ona gözyaşı döktürebilir. Hatta onun ölümüne sebep olabilir. Aman yavrum, çok dikkatli olalım. Kim olursa olsun herkese karşı son derece dikkatli olalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Allah Ondan ve Hakka Göçen Ailesinden Razı Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]