Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Tekamül yolculuğu emek ister.
Gönderen : "Gönül Yolcusu"
Tarih : 9/27/2016 7:38:50 PM


.


Saygideger buyugum,
Bababamin rahatsizligi cok sukur hafifledi ama babam cok stresli ve kaygili bunun icin ne yapmaliyim bir de isyerinde vardiya konusunda anlasmazliklar var sizce iyi bir yonetici iyi bir amir nasil olmali bir de yasamin incelikleri konuya baslikli yazilarinizi binlerce okuyorum hep siz dersiniz ya her iste bir hayir vardir ben babamin hastaligindan sikayet etmemeyi ogrendim herzaman daha beteri işte Allah beterinden saklasin halimden razi olmayi ogrendim.



Selam sevgi saygilarimla



--------------------------------------------------------------------------------


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “Gönül Yolcusu”,


Kıymetli yavrum, 1. Yaşama sanatını öğrenmek istiyorsan benim on dört ciltlik Gönül Sohbetleri’ni tekrar tekrar okuyacaksın. Okuduktan sonra düşüneceksin. Sonra günlük hayatına uygulayacaksın. İkinci olarak internetteki siteyi (www.gonulsohbetleri.net) üçüncü olarak facebooktaki siteyi takip edeceksin. Babana Peygamber Efendimizin şu Hadis-i Şerifini her gün okuyacaksın: “Allah şikayet edenin derdini, şükredenin nimetini artırır.”


2. Amirimizin nasıl olacağı bizi hiç ilgilendirmez. Bu konuda Peygamber Efendimiz “Kulağı küpeli bir Habeş köle bile size amir olsa yine ona saygı gösterin.” Buyuruyor. Biz sadece önümüzdeki işe bakalım, onu herkesten iyi yapmaya çalışalım.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]