Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Münakaşaya düşkünlük akılsızlık işaretidir.
Gönderen : Sabri Babadan Selam
Tarih : 9/26/2016 2:41:15 PM


.


Kıymetli yavrum,
Hiç kimsenin münakaşa için muhatap alınmasına taraftar değilim. İsteyen istediğini düşünür, isteyen istediği gibi hareket eder, buna biz karışamayız ki. Allah’ın ruhsuz, duygusuz, incelikten uzak mahlukuna niye ben gideyim, muhatap olayım? Bundan büyük aptallık olur mu?



Ömür boyu hiç kimseyle münakaşa etme. Sorulmadıkça da fikirlerini söyleme. Merhaba, merhaba. Bu kadarı onlara yeter. Ben böyle düşünüyorum. Biz bu dünyaya münakaşa etmeye gelmedik. Darwin diye bir adam çıkmış, dedesinin orangutan olduğunu söylüyor. E, ben sayın Darwin’in dedesini ondan iyi bilecek değilim ya. Mes’ele şu hayatı güzel yaşamakta. Aşk dolu, güzellik dolu, estetik dolu, şiir dolu yaşayabilmekte. Gerisi bana vız gelir. ha adamın dedesi orangutanmış, bana ne kardeşim, iftihar etsin dedesiyle. Bilmem ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum? Biz, kimsenin zevkine, görüşüne, anlayışına, dedesine, ninesine karışacak değiliz. Sayın Darwin, istiyorsa bayramda dedesinin elini öpmeye gitsin. Giderken de bir kilo muz almayı unutmasın (bunlar da Pazartesi şakası, hep ciddiyet de olmaz ya).


Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Mekanı Nur Olsun.


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]