Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Gelin bugün bir şeyleri değiştirelim.
Gönderen : Sabri Babadan Selam
Tarih : 8/23/2016 8:17:41 AM


.


Kıymetli yavrum,



Kederlerinin üstüne çıkamayan insanlar, bir süre sonra altında ezilir kalırlar. İnsan, hayatı her gün yeni baştan fethetmelidir. Her gün daha iyiye, daha güzele, mükemmele gi­debilmenin heyecanını duymalıdır insan. Alışkanlıklar ve kalıp­lar, duygu ve düşüncelerimizin etrafına koza gibi sarılarak bizi varlıkla her an yeni temaslar kurmaktan uzaklaştırır. İnsan elin­den geldiğince duygu ve düşüncel
erinin kabuk bağlamasının önüne geçmeye çalışmalıdır. Gerçek olgun ve kâmil olanlar uzviyetle ruhun arasındaki tezadı gideren, onları dost kılan, barıştıran insanlardır.
Önemli olan, adına hayat dediğimiz bu karmakarışıklık için­de, kökeni sevgi, saygı ve hoşgörüye dayanan güçlü, sağlam ama yepyeni, tertemiz, pırıl pırıl, aydınlık ve ışık dolu bir dünya kurabilmektir.



İnsanın yaratılış ve varoluş amacına göre bir yaşama üslûbu getirebilmektir önemli olan. İyi, gelişmiş, olgun, kâmil, içi yalnız sevgi dolu bir insan, kendi nefsini aşmış, başkaları için yaşa­manın, insanlara ve topluma faydalı olmanın zevkini ve heye­canını tatmış olan insandır.


Selam, saygı ve sevgi ile.
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhlarına Fatihalarla...


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]