Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Allah daima iyilerle, doğrularla beraberdir.
Gönderen : Sabri Babadan Selam
Tarih : 7/16/2016 9:53:52 AM


.


Kıymetli yavrum,
Bizler bu memleketin ekmeğini yedik, suyunu içtik. Bu memlekete ihanet etmek istemiyoruz. İhanet edenlerden tiksiniyoruz, nefret ediyoruz. Ve Atatürk’ün dediği gibi Türk Milleti ilelebet hür ve müstakil kalacaktır. Hiçbir güç, hiçbir kuvvet Allah’ın izniyle birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaktır. Hepimiz dimdik ayaktayız. Her an yeni Çanakkale zaferleri kazanmaya hazırız. Dost da, düşman da bunu böyle bile.



“Yeter senden çektiğim, ey tersi dönmüş ahmak”


Milletin gerçek, asli, temiz unsurlarının son sözü budur. Hala dinlemeyen olursa en yakın zamanda belalarını bulacaklardır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır mısraındaki yüce anlam bugün artık vatanın bütün temiz çocukları tarafından anlaşıldı. Evet, kim ne derse desin, ne söylerse söylesin “Türk Milleti ilelebet hür ve müstakil yaşayacaktır”.


Kıymetli yavrum, Türkiye Cumhuriyeti sizler gibi dürüst, temiz, vatanperver evlatlarının çalışmasıyla, karakteriyle, seciyesiyle, ilmiyle ebediyyen yaşayacaktır. Allah sizlerden razı olsun. İyilik daima kötülüğe galebe çalacak, güzelliğin bayrağı daima karanlığın ve çirkinliğin üzerine dalgalanacaktır. Allah, daima iyilerle ve doğrularla beraberdir. Bütün güzellikler sizlerin üzerine olsun sevgili yavrularım.
Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhlarına Fatihalar
Seni Özlemle, Dualarla Anıyoruz Sabri Baba, Aziz Ruhun Şad Olsun


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]