Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Ne güzel kitaplar, ne güzel insanlar.
Gönderen : "Nisan"
Tarih : 6/28/2016 9:17:01 AM


.


Aziz Hocam, afiyetler dileyerek sevgilerimi sunuyorum öncelikle.



 


Gönül sohbetlerini okurken Bandırmalı tatlıcı Ali Efendiden bahsetmiştiniz ve kendisini çok sevmiştim bu anlatımlarınızla. Geçen gün internette hakkında bir kitap basıldığını ve ücretsiz dağıtıldığını okudum seçil ofset diye istanbul Bağcılarda H.Salahi Çiloğlu adlı zat bedava gönderiyormuş ben talep ettim ücreti mukabili dedim ama kaç tane istersem ücretsiz göndereceklerini söylediler ve 2 güne kalmadan geldi. Kargodan çıkan kitaplar şunlar Muhiyiddin ibnül arabi hz nasihatleri (Abdullah Toprak ve Münir Derman hocamız tercüme etmiş),Bandırmalı Tatlıcı Ali efendi (Rahmi Serin yazmış) Virdi Settar adlı cep boy bir kitap ve Fatih Sertürberdarı Tırnovalı Kutbul Arifin Gavsul Vasilin Mürşidi Kamil Ahmet Amiş Efendi adlı kitaplar hocam bu kitapları gönderenden Allah razı olsun ne güzel bir hizmet yapıyorlar bu kitaplardan 2 şer 3 er gönderilmiş bende sevenlere hediye edeceğim ama önce size sormak istiyorum bu kitapların bazılarını ilk kez gördüm çünkü örneğin Virdi Settar ne demek acaba hocam?



 


Ahmet Amiş Efendi hakkında bilginiz var mı eğer bu kitapları dağıt derseniz sevdiklerime dağıtacağım ve size de sayfada faydalanılsın diye gönderen ofsetin telefonunu göndereceğim hocam M.Arabi hz den nasihatleri okuyorum şu an Münir Derman hocamızın bazı sözlerini sanki hissediyorum anlatım tarzından Allah hepsinden razı olsun. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünüyor ve bu kitaplar hakkında fikrinizi almak istiyorum. bu vesile ile selam sevgi ve hürmetlerimi sunuyor ellerinizden öpüyorum.






Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :


Sayın “Nisan”,


Kıymetli yavrum, bu harikulade kitapları ilk defa sizden işittim. Acaba bana da en azından birer tane göndermek mümkün mü?


1.   Virdi Settar gizli zikir demek. Yani içten, gönülden, kimsenin duymayacağı bir şekilde yapılan zikir.


2.   Bu kitapların her biri tarif edilemeyecek, anlatılamayacak kadar kıymetli. Lütfen eğer bitmediyse bizim de nereden temin edeceğimizi lütfen yazar mısınız?


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan Efendi Hz.


Aziz Ruhlarına Fatihalarla



 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]