Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bugün Sabiha Tandoğan Anne'nin Hakka Göçüş Yıldönümüdür.
Gönderen : Site-Duyuru
Tarih : 5/27/2016 12:41:10 AM


.





Çok Değerli Dostlar,


Bugün, 27 Mayıs Cuma Günü Aziz Büyüğümüz Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin Muhterem Anneleri Sabiha Tandoğan Hanımefendi'nin Hakka Göçüşünün 35. Yıldönümüdür. Bize Sabri Baba gibi bir Hazreti İnsanı, Bir Allah Dostunu yetiştiren bu velî hanımı hürmet ve dualarla, Fatihalarla anıyoruz. Allah'ın Rahmeti, Peygamber Efendimiz SAV'in Şefaati Onun, Sabri Baba'mızın, Dost ve Yakınlarının Üstlerine Olsun.


Rahmetli Sabiha Anne'nin kabri Ankara'da Cebeci Kabristanında A580-P19 nolu kısımda ziyaret edilebilir. Kabir taşına Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin bizzat yazdırmış olduğu kabir taşı kitabesi şöyledir:


"Hayat düsturu sevgi, saygı ve hoşgörü oldu. Her yönüyle tertemiz geçen ömrünün her saatini ayrı değerlendirdi. En büyük zevki ibadet etmek ve insanlara faydalı olmaktı. Hak'tan geldi, Hak'la yaşadı, Hak'ka göçtü. Allah'ın rahmeti üstüne olsun. Nur içinde yat. Canım anneciğim.


Sabri TANDOĞAN, 27.05.1985


(1905- 27.05.1985 Sabiha TANDOĞAN)

 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]