Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Değerli Dostlara Duyuru-Sabri Baba Talebeleri Haberleşme Gurubu Kuruldu
Gönderen : Site
Tarih : 8/21/2015 12:59:32 AM


 


Merhaba Değerli Dostlar,
Salı günü Hak'ka uğurladığımız Rahmetli Sabri Baba'mızın ardından inşallah sizlerin de destek ve duaları ile onunla ilgili paylaşımlarımızı gerek Gönül Sohbetleri ve gerekse Facebook sayfamız üzerinden sürdürmeyi umuyoruz. Bu konuda sizlerden gelecek Sabri Baba'mızla ilgili hatıra, sohbet notu vb katkılarınız güzel bir hizmet olacaktır. Ayrıca telefon üzerinden de talebelerinin duyurular vb hakkında hızlı iletişimde olabilmesi ve video vb paylaşımlar yapabilmesi amacıyla bir gurup açıldı. Bu haberleşme gurubuna akıllı telefonlardaki Watsap uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor. Siz de haberleşme ve paylaşım gurubumuza üye olmak isterseniz gurup yöneticisi Mehmet Uçar Bey'in 0532 686 3650 nolu telefonuna mesaj gönderip talepte bulunabilirsiniz.


Hatimler, Kelime-i Tevhidler ve dualarla Sabri Hocamızı anmak ve ruhunu şad etmek niyazı ile… Selamlar, saygılar, sevgiler.


Site

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]