Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Ne güzel mesajlar...
Gönderen : Özden Çiçek
Tarih : 4/24/2015 3:18:04 PM


 


Cok Kiymetli Babacigim ,


 


Hasretle ellerinizden opuyorum, Regaib Kandiliniz mübarek olsun...


 


Bu vesile ile birkac satir ile duygularimi paylasayim istedim..


Biz bu diyarda ,bir bahar sabahına merhaba dedik. Bizim cografyada sıcak belki sizin oralarda serin ya da soguk.. Sabahın uyku mahmurluğu ile de olsak penceremizi bir açsak, Söyle tertemiz oksijeni içimize çeksek... Sonra bakışlarımızı etrafta gezdirsek... Uçan bir kusun kanadında, masmavi gökyüzünde, pamuk yığını bulutlarda, betonların arasından boy vermiş yabani bir çiçekte, sağa sola koşturan insanlarda, mahalle fırınından yayılan mis gibi ekmek kokusunda, Yemyeşil ağacı...n yaprağında , her detayda ne büyük mucizeler görebiliriz değil mi?


Rabbım kainatın bu muhteşem güzelliğini, inanılmaz dengesini , ihtişamını ve nimetlerini duyumsayacak ve hissedecek bir kalp, bakmayı değil görmeyi bilecek bir göz, , idrak edip farkına varacak bir akıl , şükredecek ve sevecek bir gönül nasip etsin hepimize .


Bu akşam mübarek Regaib kandili... Kendimizle bir başbaşa kalabilmek, düşünmek , tefekkür edebilmek, içimizi kinden , nefretten, haset ve kıskançlıklardan, lüzumsuz ve mesnetsiz kaygılardan, dünya hırslarından temizlemek için ne büyük bir fırsat. Zaten Rabbım her an yeni bir Şân'dadır', Öyleyse yeni başlangıçlara , temizlenmeye, arınmaya, güzelleşmeye, sevmeye , düşünmeye, fikretmeye, şükretmeye ve zikretmeye, tüm kainatı Allah rızası için sevmeye , ve O'nun rızası için yaşamımıza yeni bir yön vermeye hazır miyiz.


Gelin bugün yeniden yaşama merhaba dediğimiz gün olsun,


Regaib Kandiliniz mübarek olsun...


 


Selam, saygi, sevgi ve dualarimla...


 


Ozden


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]