Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Selâm bile verme onlara...
Gönderen : "Yorgun Savaşçı"
Tarih : 10/22/2014 5:40:45 PM


 


Sabri amcacım merhaba,


Kıymetli ellerinizden öperim.Yazılarınızı 1 yıldır takip ediyorum. Başımdan 2 tane dünyanın en hasta şeytan ruhlu insanıyla kısa süreli ilişki tecrübesi geçti.Onlarla tanıştığım güne lanet ettim.Gerçi ben başlarda ne olduklarını tahmin ettiğim için ilgilenmemiştim ama onların benim yakınlarım vasıtasıyla peşimde olduklarını duyumsuyordum.Sonradan ne kadar yanlış insanlar olduğunu fark etsem de bir türlü vazgeçmedim;psikolojik olarak çok hırpalandım ve yoruldum.Ailem sayısız defa uyarmasına rağmen Facebook ve sosyal medya üzerinden takıntılı şekilde onları takip ettim.Aynı zamanda yalnız ve asosyal biriyim. Bu yaratıklar bana zarar vermek için ellerinden geleni artlarına koymadılar.Bazı yakın arkadaşlarımla beni aldattıklarını tahmin ediyorum. Çünkü sosyal olarak beni izole ettiler.Yakın arkadaşlarım bana ihanet etti.


Sabri amca,bu insanlara verilecek en güzel cevap nedir?Benim kusurum ne?Ben böyle bela insanları niye çekiyorum?Ben hayırsız bir adam mıyım?Sosyal medya hesaplarımı kapatmalı mıyım?


Her akşam dualar okuyorum,Kuran'dan ayetler okuyorum.Uzun süredir dayanmaya çalışıyorum.Zaman zaman başıma ve mideme ağrılar giriyor.


Ne kadar iyimserliğimi korusam da uykum,eski huzurum,neşem kalmadı;düzenimi mahvettiler.


Bu insanların kötülüklerinden manevi olarak korunmak istiyorum.Sizce ne yapmalıyım?


 


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Selâm bile verme onlara... Yazan "Yorgun Savaşçı"
Cvp: Selâm bile verme onlara... Yazan Sabri Tandoğan

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]