Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : "Sabrettiğiniz İçin Size Selam Olsun..." Ayet
Gönderen : Gülden Bulut
Tarih : 10/16/2014 4:42:16 PM


 


 


Sevgili BABACIĞIM ve Değerli Dostlar; Allahu Teala anın farkında ve hakkını verenlerden olmamızı nasip eder inşaAllah, hayırlı CUMALAR...


 


Kur'an-ı Aziymü Şanın ışığında Ra'd Süre-i Celilden Ayetler:


"Sabrettiğiniz İçin Size Selam Olsun..."


 


19 - Şimdi Rabbinden sana indirilenin gerçekten hak olduğunu bilen bir kimse, kör olan bir kimse gibi olur mu? Fakat bunu ancak üstün akıllı ve temiz vicdanlı kimseler idrak ederler.


20 - Onlar ki, Allah'ın ahdini yerine getirirler ve antlaşmayı bozmazlar. 2


1 - Ve onlar ki, Allah'ın riayet edilmesini emrettiği şeye riayet ederler ve Rablerine saygı gösterirler ve hesabın kötülüğünden korkarlar.


22 - Rablerinin rızasını kazanmak arzusuyla sabrederler ve namazı dosdoğru kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıklardan gizli ve açıkça Allah yolunda harcarlar ve çirkinlikleri güzelliklerle yok ederler. İşte bunlar, bu hayatın akibeti kendilerinin olacak olanlardır.


23 - Adn cennetlerine girecekler, atalarından, eşlerinden ve zürriyetlerinden salih olanlarla birlikte olacaklar. Melekler de her kapıdan yanlarına girip şöyle diyecekler:


24 - "Sabrettiğiniz için size selam olsun. Ahiret yurdu ne güzeldir!" KURAN'I KERİM TÜRKÇE MEALİ (ELMALILI MUHAMMED HAMDİ YAZIR)


Hürmetlerimle. Kızınız; Gülden BULUT.


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]