Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Abdülkadir Geylani Hazretlerinden
Gönderen : Gülden Bulut
Tarih : 4/8/2014 5:27:31 PM


 


Sevgili BABACIĞIM ve Değerli Dostlar; Hayırlarla selamete erişeceğimiz bir gün geçirmenizi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Abdülkadir Geylani Hazretlerinden;


Hiç kimse demesin, “İçime şu geliyor, bu geliyor... Şöyle bir kalbî problemim var.” İçine o geliyor da sen üst üste kırk gece kalkıp o iş için ağladın mı? Başını yere koydun, alnını yaşlar içinde buldun mu? Neden mazeret beyan ediyorsun? ... Yüreğinle Allah’a teveccüh et, yalvar yakar! “Tut elimden Allah’ım, tut ki edemem sensiz!” de.


Rica ederim, onun uğrunda yüreğinizi parçalamadan Yüreği parçalanmış insanlara lütfedilen şeyleri beklemeyin. O bazen ekstradan da lütfedebilir; ama umumiyetle aldığınız risk kadar, Gösterdiğiniz gayret ve cehd kadar mükâfat vardır. Hele siz bir gecenize gündüz boyası çalın, o da sizin gecenizi gündüz yapsın. Siz dünya gecelerinizi gündüz yapın, o da ahiret karanlıklarını aydınlığa tebdîl eylesin. Allah, eşiğine baş koyan yüzleri çiğnetmez ve mahcup etmez; Yeter ki siz yürekten ona yönelin ve “… Edemem, sensiz asla edemem!” deyin.


Hürmetlerimle.


Kızınız; Gülden BULUT.


 

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]