Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Münir Derman Bey’in eserlerini temin hk.
Gönderen : Nalan Yılmaz
Tarih : 12/30/2010 4:03:06 PM


 


Sayın Sabri Bey,


Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum İslam dinini bu kadar güzel anlattığınız ve bizi doğru şekilde eğittiğiniz için. İyi ki bu siteyi oluşturmuşsunuz.


Sizin vasıtanızla Sayın Münir Derman Hoca'yı da merak edip araştırdım. Şahsı hakkında o kadar güzel şeyler anlattmışsınız ki, bu değerli zat kimdir öğrenmek istedim. Sözü fazla uzatıp sizin değerli vaktinizi almak istemem. Münir Derman Hoca'nın nasihatlerini okudum önce, araştırdıkça yazılmış eserleri olduğunu öğrendim. Ben bu eserleri temin etmek istiyorum. Yolda işe gidip gelirken, vaktimi değerlendirmek isterken hep okumak yanımda çantamda bulundurmak isterim. Sizin ve Münir Bey'in sayesinde dinimizle ilgili bilmediğimiz bir çok şeyi öğrenmeye başladım. Meğer biz çöldeki kum tanesi kadar bilgiye sahipmişiz. İnsan okudukça ne kadar cahil olduğunu anlıyor ve okudukça daha çok daha çok okuyup Hakka uygun bir kul haline gelmek istiyor. En azından ben öyle olmak istiyorum. Bu sebeple sizden ricam, lütfen bana Münir Derman Hocamızın kitaplarını nasıl ve nereden temin edebileceğim konusunda yardımcı olunuz.


Şimdiden teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun diyorum.


En içten saygılarımla Nalan Yılmaz.


 


Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Münir Derman Bey’in eserlerini temin hk. Yazan Nalan Yılmaz
Cvp: Münir Derman Bey’in eserlerini temin hk. Yazan Sabri Tandoğan

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]